jueves, 11 de noviembre de 2010

1. El poema de les castanyes ens parla de que van ha cercar castanyes fins que tenen els cistells ven plens.

2. No m'agraden les castanyes, ni torrades ni sense torrar.

3. Costelló de porc amb castanyes

Ingredients:
  • Un quilo i mig de costelló de porc
  • 300 grams de castanyes pelades
  • 50 grams de mantega
  • Un got de taula , de brou
  • Una cullera de cafè de llorer molt
  • Una cullera de cafè de farigola picada
  • Una cullera de cafè de orenga picat
  • Una mica de julivert picat
  • Aigua
  • Oli d´oliva
  • Sal
Elaboració:
Primer de tot , barregem en un bol totes les herbes aromàtiques amb una mica d´oli
A banda, posem el costelló de porc a una plata de forn una mica alta,i salem una mica, i cobrim amb la mescla de les herbes
I afegim també el got de brou i posem al forn escalfat a 190 graus durant mitja hora, vigilant que no es sequi , si fos així , afegim una mica de brou
A part amb una cassola , calentem aigua amb sal i quan comenci a bullir afegim les castanyes, i deixem coure mitja hora
Fet això escorrem les castanyes i les deixem refredar
Un cop siguin fredes , posem una paella al foc amb una mica de mantega i saltegem les castanyes i les empolvoren amb julivert picat
Retirem el costelló del forn i el posem en un plat, acompanyat
amb les castanyes.

 

60 min.


No hay comentarios:

Publicar un comentario